Jätevesilaitosten esikäsittelyratkaisut

Finnchain Oy

Osoite: 
Koillisväylä 7, 26510 Rauma
Puhelin: 
+358 283873800
Yhteyshenkilö: 
Iiro Vahala
Sähköposti: 
iiro.vahala@finnchain.fi
Verkkosivu: 
www.finnchain.fi

Finnchain Oy edustaa vahvaa osaamista ketjualalla, erikoistuen ympäristöteknologisiin sovelluksiin. Päätuotteinamme ovat jäteveden- ja vedenpuhdistuksessa käytettävät ketjukaavinjärjestelmät. Koko toimintamme, suunnittelusta tuotteen käytännön huoltovapauteen heijastavat tinkimätöntä tapaamme toteuttaa asiakkaittemme toiveet ja tarpeet ammattimaisesti, luotettavasti, pitkäjänteisesti ja laaja-alaisesti.

Paikallista asiakaspalvelua

Kuten kotimaassa, myös kansainvälisessä yhteistyössä toimimme läheisesti paikallisten ja alueellisten kumppaniemme kanssa, näin asiakkaamme ja loppukäyttäjät saavat paikallista palvelua.
Finnchain varmistaa jokaisen toimitetun järjestelmän toimintalaadun ja suorituskyvyn kouluttamalla ja ohjeistamalla asiakkaan sekä loppukäyttäjät.

Ketjulaahaimet, flotaatioyksiköt, hiekanerottimet ja selkeytysaltaiden ketjukaavinjärjestelmät (FINNCHAIN–järjestelmät) erittäin laajalla kokemuksella. Suorakaidealtaiden ketjukaapimet. Pyöreiden altaiden ketjukaapimet. Flotaatiot. Hiekan ja öljyn erottimet. FinnFlow pintalietteen poistojärjestelmä.

Kuntatekniikka-lehden Vesihuollon osto-opas
Kustantaja: KL-Kustannus Oy, Toinen linja 14, 00530 Helsinki, p. 050 599 6681, asiakaspalvelu@kuntatekniikka.fi
Myynti: Marianne Lohilahti, p. 040 708 6640, marianne.lohilahti@netti.fi